//

Wij houden van verzekeringen!!!

Dat klinkt misschien vreemd want veel mensen hebben van nature een ‘gezonde’ hekel aan verzekeringen. Wij niet! Heeft geeft ons een kick mensen in staat te stellen om zelfstandig de beste en goedkoopste verzekeringen te vinden.

Wat is MaartenVergelijkt?
Wij zijn géén verzekeraar of tussenpersoon

MaartenVergelijkt is een vergelijkingssite op particulier initiatief. Omdat wij geen verzekeraar of tussenpersoon zijn, rekenen wij nooit provisies of extra kosten. Daarom zijn onze tarieven gemiddeld 25% goedkoper dan die van dezelfde verzekeringen elders.

“Wij zijn deze vergelijkingssite begonnen omdat we van verzekeringen houden.”

Kennis en ervaring

De initiatiefnemers van deze vergelijkingssite hebben meer dan 25 jaar ervaring in verzekeringen waarvan 15 jaar online. De online verzekeringsmarkt heeft voor ons geen geheimen. Wij volgen ontwikkelingen van de meest toonaangevende Nederlandse verzekeraars op de voet.

Zodra er een nieuw interessant verzekeringsproduct in de markt wordt gezet, voegen we die toe aan de vergelijkingsmodule. Is een verzekering verouderd of te duur geworden? Dan wordt deze uit de vergelijking verwijderd.

Start met besparen

Wat doen wij voor U?

Wij delen informatie
Wij laten zien welke zaken van belang zijn en extra aandacht verdienen bij het vergelijken van verzekeringen. Dat maakt het gemakkelijker de juiste keuze te maken uit alle verschillende producten en dekkingsmogelijkheden.

Wij bieden de goedkoopste verzekeringen
Wij volgen de markt en zijn hierdoor snel op de hoogte van introducties van nieuwe verzekeringen of wijzigingen van bestaande producten. Hierdoor bieden we uitsluitend goedkope verzekeringen van hoge kwaliteit aan.

Hulp met keuzes
Bij maken van een premievergelijking is het noodzakelijk keuzes te maken. Wij leggen uit welke keuzes invloed hebben op de hoogte van de premie. Op die manier sluit een verzekering beter aan op de gewenste dekking.

Schadepreventie
Een schade voorkomen kan soms een grotere besparing opleveren dan een goedkope verzekering. Wij geven advies over hoe de kans op bepaalde schades kan worden beperkt. Immers: voorkomen is beter dan genezen!

Maarten helpt u met vergelijken

Op MaartenVergelijkt.nl kan iedere bezoeker zorgverzekeringen, autoverzekeringen en uitvaartverzekeringen vergelijken. Om een vergelijking te kunnen maken is het soms nodig om een aantal persoonlijke gegevens te vragen. Aan de hand van deze gegevens geven wij een overzicht van de verzekeringen die voor u interessant kunnen zijn. Als u een geschikt product hebt gevonden kunt u met 1 muisklik door naar de website van de betreffende aanbieder. Omdat wij geen verzekeraar of bemiddelaar zijn, kunt u op onze website geen verzekeringen afsluiten. Als u vragen hebt over de afgesloten verzekering dan kunt u die rechtstreeks aan de verzekeraar stellen.

Hoe volledig is de vergelijking?

MaartenVergelijkt gebruikt de modernste vergelijkingssoftware die wordt aangeleverd door een wereldwijde speler op het gebied van productvergelijking. In de vergelijkers zijn vrijwel alle bekende verzekeraars met hun premies en voorwaarden opgenomen. Hieronder ziet u welke verzekeraars in de vergelijker zijn opgenomen. Voor zorgverzekeringen zijn dat: Besured, CZ en CZdirect, Delta Lloyd, FBTO, HEMA, Menzis, OHRA, ONVZ, PNOzorg, ProLife, Salland en Salland ZorgDirect, United Consumers, Univé, Univé Select, ZEKUR. Voor autoverzekeringen zijn dat: a.s.r., ABN-AMRO, AEGON, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd, Ditzo, FBTO, Generali, Hema, InShared, Klaverblad, Lancyr, OHRA, Onna-Onna, REAAL, Zelf, WitGeld.nl, Univé. Voor uitvaartverzekeringen zijn dat: Monuta, DELA, Ardanta, Yarden en Nuvema.

Hoe vergelijken wij?

Om een realistische vergelijking te maken vragen we een aantal gegevens in vullen. Deze worden uitsluitend gebruikt om de vergelijkingssoftware zijn werk te kunnen laten doen. Uw gegevens worden NIET opgeslagen. Wij brengen geen advies uit, wij vergelijken alleen op voorwaarden en prijs. Op basis van de ingevoerde gegevens worden de juiste verzekeringen verzameld. We tonen razendsnel de goedkoopste verzekeringen. Standaard is de lijst op prijs gesorteerd waarbij de goedkoopste verzekering bovenaan in de lijst wordt getoond. U kunt er zelf voor kiezen om bepaalde verzekeraars naast elkaar te plaatsen. U kunt de sortering zelf aanpassen. Via de “Vergelijk” optie kunt u individuele verzekeringen met elkaar vergelijken om zo de verzekering te vinden die het best past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Waar verdient Maarten aan?

De vergelijkingsmodule is gratis. Wanneer u via onze website naar de gekozen verzekeraar doorklikt en daar een verzekering afsluit, ontvangen wij daarvoor een eenmalige vergoeding. De verzekeraar betaalt een vaste vergoeding die van te voren is overeengekomen. De hoogte van de vergoeding heeft geen enkele invloed op de positie van een product in de vergelijkingsresultaten. Deze inkomsten maken het onder meer mogelijk om deze complexe vergelijkingssite gratis te kunnen blijven aanbieden en onderhouden.